Podrška Srpske liste predsedniku Vučiću

|   Info
Srpski narod sa Kosova i Metohije pruža snažnu podršku predsedniku države Aleksandru Vučiću u borbi protiv organizovanog i svakog drugog kriminala, koji je do 2012. godine Srbiju i njene građane držao kao taoce tajkuna i lopova, saopštila je Srpska lista.
Foto: televizija Kopernikus

 

Izvor: FoNet

Za Srbe na Kosmetu jačanje Srbije je jasan garant opstanka i ostanka na ovim svetim prostorima, na kojima čuvajući rodnu grudu čuvamo koren svakog Srbina i svake Srpkinje ma gde oni živeli, a zahvaljujući borbi Vučića taj koren je svakog dana jači i snažniji, navodi Srpska lista.

Ističe se da su simultani napadi na Srbiju i predsednika Vučića spolja i iznutra posledica čvrstog stava u odbrani Kosova i Metohije i budućnosti srpskog naroda.

Udruženi antisrpski i kriminalni elementi nastoje da po svaku cenu skrenu Srbiju sa puta na kom se nalazi, a koji za naš narod znači bolji život, ekonomsko i vojno jačanje naše zemlje, ali i pozicioniranje na diplomatskoj karti sveta kao zemlje koja ima ugled i poštovanje, kako na istoku, tako i zapadu, stoji u saopštenju.