Vučić sa ministrom rada i socijalne zaštite Azerbejdžana o jačanju saradnje u svim oblastima

|   Info
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ministra rada i socijalne zaštite stanovništva Azerbejdžana Sahila Babajeva, sa kojim je razgovarao o daljem intenzivnom radu na jačanju saradnje u svim oblastima od obostranog značaja.
Foto: FoNet/Milica Vučković

 

Izvor: FoNet

Kako se navodi u saopštenju predsedništva, Vučić i Babajev su konstatovali da su bilateralni odnosi Srbije i Azerbejdžana na veoma visokom nivou, utemeljeni na tradicionalno prijateljskim vezama, međusobnom poverenju i obostranoj privrženosti osnovnim principima međunarodnog prava.

Vučić je zahvalio zbog principijelnog stava Azerbejdžana o poštovanju teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije i dodao da, kada je reč o teritorijalnom integritetu i suverenitetu Azerbejdžana, stav Srbije ostaje nepromenjen.

On je dodao da je Srbija opredeljena da sa Azerbejdžanom radi na razvoju ekonomske, energetske i vojno-tehničke saradnje i naglasio da se raduje skorom susretu sa predsednikom te zemlje Ilhamom Alijevim, povodom završetka radova na gasnom interkonektoru Srbija-Bugarska, ističe se u saopštenju.

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar