Mlada Nišlijka osvojila tenis Europe turnir

|   Sport
Igračica Teniske akademije Živković Anastasija Cvetković stigla je do nove titule. Na tenis Europe turnira u finalu je pobedila Lanu Virc iz Srbije, predstavnicu subotičkog Spartaka. Rezultat je bio 2:1, u setovima 6/7, 6/2, 6/3. 
Foto: Teniska akademija Živković / Marjan Cvetković

 

Tokom vikenda je na terenima Teniske akademije Živković (TAŽ) završen je međunarodni turnir iz serije Tennis Europe u konkurenciji tenisera i teniserki do 16 godina.

Učešće je uzelo oko 100 učesnika iz 20 zemalja. Teniserka Teniske akademije Živković (TAŽ) Anastasija Cvetković je stigla do nove titule. Ona je u finalu bila bolja od Lane Virc iz Srbije, inače teniserka subotičkog Spartaka. Rezultat je bio 2:1 (6/7, 6/2, 6/3). 

Vredno je napomenuti da su značajne rezultate tokom vikenda postigli i Nikola Jović (TAŽ) i Anja Stanković (TAŽ). Nikola je igrao finale i u singlu i u dublu na juniorskom ITF turniru u rumunskom Temišvaru, malo je nedostajalo da dođe do titula. Anja je nastavila sa dobrim partijama u seniorskoj  konkurenciji, bila je treća na fjučersu u Prokuplju.

 

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar