Igokea slavila u Splitu (video)

|   Sport
Meč u Dalmaciji rešen je posle velike drame rezultatom 79:78 za goste. Kod Igokee Jovanović je utakmicu završio sa 14 poena, dvocifren učinak imali su još i Atić sa 12, odnosno Valer i Klemons sa po deset poena. U timu Splita najefikasniji je bio Pavle Marčinković sa koševima za 17 poena.
Foto: KK Split / Ivica Čavka

 

U prvoj utakmici četvrtog kola ABA lige Igoeka je pobedila Split. Meč u Dalmaciji rešen je posle velike drame rezultatom 79:78 za goste.

Ekipa Igokee je dobro igrala, a tokom druge i treće četvrtine gosti su imali i po 15 poena prednosti. Dopustili su ipak da se taj plus istopi i da u poslednja dva minuta utakmice košarkaški Splita dođu do rezultata 75:75. Duel je rešen u poslednjim sekundama, sa dva napada i četiri slobodna bacanja. Splićani su uzvratili trojkom, ali za dalju neizvenost više nije bilo vremena.

Kod Igokee Jovanović je utakmicu završio sa 14 poena, dvocifren učinak imali su još i Atić sa 12, odnosno Valer i Klemons sa po deset poena.

U timu Splita najefikasniji je bio Pavle Marčinković sa koševima za 17 poena. Luković je veče završio sa 12, a Vranković i Perković sa po deset poena.