Genijalci iz Srbije na 9. Forumu mladih naučnika u Nišu

|   Život
Humanitarna organizacija „Nađi Raula“ iz Niša u sredu, 10. maja u Svečanoj Sali Univerziteta u Nišu organizuje 9. Forum mladih naučnika pod sloganom „stazama velikih naučnika“.
Foto: H.O. "Nađi Raula" - promo

 

Kako ističu sami organizatori na Forumu će se predstaviti 6 mladih i talentovanih pojedinaca iz cele Srbije, a najmlađi je Andrej Vučković iz Niša, koji je sa svojih trinaest godina pokazao da se u životu sve može.

„Iskreni da budemo nikada nismo imali teži zadatak da odaberemo najbolje među najboljima, da selektujemo one koji će biti govornici, zato umesto planiranih 5 govornika, na forumu će se obratiti šest mladih i talentovanih ljudi“ – ističu organizatori i pozivaju sve koji su tada u Nišu da posete Forum: „Ulaz na forum je slobodan uz prethodnu prijavu putem sajta naše organizacije. Pozivamo sve zainteresovane da se prijave i da budu naši gosti.“

Organizatori su najavili da će ovogodišnji 9. Forum mladih naučnika otvoriti nastup Vojnog orkestra, a da će u okviru svečanog otvaranja nastupiti i Mešoviti hor „Maestrini“ Fakulteta umetnosti u Nišu i Dečiji hor „Čarolija“.

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar