Brnabić: Bosilegrad primer koji bi svi u Srbiji trebalo da slede

|   Info
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas prilikom posete Bosilegradu da je taj grad sa oko 60 odsto vakcinisanog punoletnog stanovništva protiv korona virusa primer koji bi svi u Srbiji trebalo da slede.
Foto: Služba za saradnju sa medijima Vlade Srbije

 

Izvor: FoNet

Ona je posebno istakla da je u Bosilegradu imunizovano više od jedne četvrtine mladih, što je neuporedivo više nego u ostatku Srbije, gde taj procenat iznosi 17 odsto.

Govoreći o projektima koji bi u narednom periodu trebalo da se realizuju u tom kraju, Brnabić je kazala da prioritet ostaje infrastruktura i da će železnički deo Koridora 10 biti i najveći infrastrukturni projekat Evropske unije u ovom delu Evrope.

Brnabić je na konferenciji za medije rekla da ne želi da komentariše optužbe Veljka Belivuka na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića, istakavši da su one politički usmerene i da je važno da se shvati ko od njih ima koristi.

Suština je kako i u koju svrhu se upotrebljavaju reči psihopate i koljača i da li to rade da bi promovisali svoju politiku i pokušali da skinu Vučića sa vlasti svim metodama, rekla je Brnabić.

Foto: Služba za saradnju sa medijima Vlade Srbije